تاثیر پیاده روی بر روی بدن
پیاده روی
تاثیر پیاده روی بر روی بدن و تقویت قلب بسیار شایان ذکر است و از بسیاری از بیماریها به ویژه بیماریهای قلبی جلوگیری میکند.
با ۳۰ دقیقه پیاده روی میتوانید ابتلا به فشار خون بالا و امراض و حملات قلبی را کاهش دهید و کلسترول بد را پایین و کلسترول خوب را بالا ببرید.
پیاده روی مستمر ریسک ابتلا به بیماریهای گوناگون را در فرد کاهش میدهد و میتواند دیابت نوع ۲ را تا ۶۰ درصد مهار کند، سرطان روده ی بزرگ را کاهش میدهد و همچنین ابتلا به سرطان پستان و رحم هم به وسیله ی پیاده روی منظم کاهش میابد.
یکی دیگر از فواید پیاده روی کاهش وزن میباشد یک پیاده روی ۳۰ دقیقه ای میتواند ۷۵ کالری را در بدن بسوزاند با افزایش سرعت پیاده روی میتوانید کالری بیشتری بسوزانید.
یکی دیگر از فواید پیاده روی این است که از بروز زوال عقل در افراد جلوگیری میکند. افراد سالخورده ای که پیاده روی مستمر دارند نسبت به افراد مسنی که فعالیت بدنی ندارند کمتر به زوال عقل دچار میشوند.
پیاده روی میتواند جذب ویتامین دی را افزایش دهد. ویتامین دی برای سلامت استخوان ها و سیستم ایمنی بدن ضروری است پیاده روی که در خارج از محیط منزل انجام شود جذب ویتامین دی را افزایش میدهد.
پیاده روی باعث انرژی دادن به بدن میشود و بهترین راه طبیعی اکسیژن رسانی به سلول ها از طریق بالا بردن سیستم گردش خون میباشد.
پیاده روی بر روی حالات روانی فرد نیز اثر میگذارد تحقیقات نشان میدهد که پیاده روی برای جلوگیری از افسردگی بسیار موثر است زیرا با پیاده روی هورمون های شادی در بدن آزاد میشود و باعث ایجاد احساس خوب در فرد میشود.