آرنج درد
درد آرنج
اگر فردی هستید که تنیس، بدمینتون، اسکواش یا تنیس روی میز کار میکنید این مطلب را بخوانید.
یکی ازشایع ترین دردهای ناحیه آرنج به بیماری آرنج تنیس بازان شهرت دارد. این بیماری بر اثر تکنیک های ضربه زدن نادرست و حرکات تکراری که در ناحیه آرنج انجام میشود و به کارگیری عضلات ضعیف و کوچک به جای استفاده از عضلات بزرگتر رخ میدهد.
علائم این بیماری:
علائمی از قبیل وجود درد در ناحیه خارجی آرنج که به شکل درد در جهت بالا به قسمتهای بالای بازو و پایین به سمت خارجی ساعد سرایت میکند. یکی دیگر از علائم این بیماری میتواند ضعف در مچ دست باشد. که حرکات ساده ای مثل برداشتن بشقاب یا فنجان برای فرد مشکل میشود.
وقتی که دست با مقاومتی روبرو میشود و به سمت عقب کشیده میشود با درد در ناحیه خارجی دست روبرو میشوید.
البته این علائم میتواند دلایل دیگری داشته باشد، مانند بیماریهای رماتیسمی و درگیری عصب و ضایعه هایی در مهره های پنجم و ششم گردن، برای مطمئن شدن ازتشخیص صحیح بیماری حتما به پزشک مراجعه کنید .
پیشگیری از بروز آسیب :
- طرز عملکرد و تکنیک اجرای حرکات خودتان را اصلاح کنید.
- از انجام تمرینهای تکنیکی نا متقارن جلوگیری کنید.
- هنگام ضربه زدن از کل بدن و شانه ها کمک بگیرید.
- از تجهیزات سالم و مناسب استفاده کنید، مثل راکت سبک تا بار کمتری به بدن وارد کند.
- زه راکت نباید زیاد کشیده باشد چون باعث افزایش فشار به دست هنگام ضربه زدن میشود.
درمان :
اگر آسیب دیدگی حاد بود با استفاده از چند روز یخ درمانی میتوانید به بهبود درد کمک کنید. همچنین از فعالیت های آزار دهنده که بر روی منطقه آرنج فشار وارد میکنند به شدت بپرهیزید. ولی میتوانید فعالیت هایی مانند دویدن، دوچرخه سواری و … انجام دهید. پس از چند روز که مرحله حاد را پشت سر گذاشتید نوبت گرما درمانی و استفاده از آرنج بند میباشد.